Про це він розповів на своєму каналі.

«Що стосується системи, яку вже анонсували, це 10% ПДФО, це 10% податку на виведений капітал і 10% або 3% військовий збір. У якійсь мірі ця система очікувана, є якісь конфліктні точки, і це якраз неспівпадіння інтересів малого бізнесу України й великого бізнесу, це розбіжності якраз в податку на виведений капітал. Але те, що податкова система України потребує справжніх реформ, ми говорили 4 роки. Що стосується податків, то не так страшний їх розмір, як страшна і важка система обчислення й стягування тих податків», - повідомив підприємець.

Сергій Доротич зазначив, що нікого не лякає з прозорих і чесних підприємців доступ до банківських рахунків, який запроваджується, згідно з анонсованою новою системою оподаткування. За словами підприємця, якщо людина платить податки, то це нормально, якщо податківці будуть це контролювати. Після цього ніхто не звинувачуватиме підприємців у тому, що вони не чисті на руку, адже весь процес сплати податків стане прозорим.

«Звичайно, ті, хто працюють на оборудках, на схемах, будуть розвивати велику паніку з цього приводу, але не в цьому проблема. Проблема у важкому адмініструванні, проблема в зарегульованості нашої податкової системи, проблема в тому, що ця зарегульованість створює корупційні тенета і фактично змушує підприємця та й будь-якого громадянина для вирішення того питання, яке він повинен вирішити легко й по закону, платити хабар», - наголосив Сергій Доротич.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олексій Кущ пояснив, чому витрати пенсії насправді є прибутками економіки.

Також Знай.ua повідомляв, що на Полтавщині у заповіднику браконьєри наловили риби на 35 млн гривень.