Про це він розповів під час першого дня Всеукраїнського форуму лідерів громадської думки.

«Ми не знаємо, коли закінчиться війна. Жодна логіка і жодна аналітика вам цього не скаже. Точно так же, як жодна логіка і жодна аналітика не сказала, коли вона почнеться. Друга річ – відбувається дуже багато нелогічних речей, які не можна спрогнозувати», - міркує Микола Давидюк.

Зокрема, зазначає він, важко було спрогнозувати, що під час мітингу у 2013-2014 роках Янукович злякається і втече на вертольоті після того, як його силовики побили студентів, а сьогодні Зеленський стане надзвичайно успішним світовим політиком. А відтак, констатує експерт, не можна виключати можливості певних подій.

«Ми повинні бути готові до зміни, супершвидкої зміни. Так, ми повинні готуватися до суперзяжної війни, вона такою може бути, нам казали 2-3 тижня і все, закінчиться, не пішло. Але в якийсь момент для нас може бути гіршим, що ми налаштувались на війну, але не готові були до швидкого сценарію відбудови і будівництва успішної держави», - пояснює Микола Давидюк.

Отже, підсумовує політолог, Україні важливо вийти з війни успішною, сильною та багатою державою. А для цього, зазначає він, передусім потрібно відбудувати державу, повернути мільйони людей, які виїхали закордон і серед яких були хороші спеціалісти, і імплементувати людей уже із новими знаннями з фронту чи Європи в українське суспільство.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Сушко розповів, у парадигмі яких цінностей перебувають українці.

Також Знай.ua писав про те, що Мовчан розповів, чому КГБ не завадило проголошенню незалежності України.