Про це він розповів на своєму каналі.

«Найважче зараз російським пропагандистам, адже треба ж якось пояснювати вибухи в окупованому Криму та «бавовну» в російських містах. Чи все йде за планом? У Курській області школи переводять на дистанційне навчання, а росіяни масово виїжджають із Криму. На провалений курортний сезон усім уже давним-давно начхати. Цікавий такий план виходить. Щоб хоч якось змістити акценти з військових невдач, у росії хтось придумав підірвати машину доньки Дугіна і, звісно, ​​звинуватити в цьому українську сторону», - повідомив Борис Тизенгаузен.

Політтехнолог зазначив, що це абсурдне розслідування ФСБ з усіх проведених раніше. На думку ФСБ, убивцею була громадянка України, яка взяла із собою на справу свою 12-річну доньку та ще кота у перенісці. А стежила вона за Дугіною на одній із найпомітніших марок машин – на Mini Cooper. І все це ФСБ з'ясувала за один день, провівши блискавичне розслідування.

«Це не розслідування опозиціонерів, яке можна розслідувати роками. Тут раз – і готове розслідування. А як пропагандисти забилися в екстазі на пропагандистських каналах, це треба було бачити. У мене для вас, пропагандисти, є не дуже добрі новини. З дочки Дугіна важко зліпити сакральну жертву, хоч намагаються це зробити. Для сакральної жертви найкращим варіантом буде відомий пропагандист», - зазначив політтехнолог.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олексій Арестович розповів, чому путіну не вистачило духу атакувати Київ: факторів кілька, і всі вирішальні.

Також Знай.ua повідомляв, що Олександр Чалий розповів, чи варто готуватися до зникнення росії з карти світу після війни.