Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

Гаррі Табах розповів, що чимало американських посадовців зверталися до Конгресу та Білого дому, лобіювали за Україну, але їх не хочуть чути, тому вони почали звертатися із закликом до американського народу звернути увагу на Україну, розібратися із ситуацією, побачити, що Україні треба більше озброєння, щоб вистояти у війні.

«Так, українці вестимуть тут партизанську війну, вони чинитимуть опір, але це нам не допоможе і нам (США – Ред.) доведеться воювати з ними, з росією зрештою. Треба, щоб зараз Україна перемогла, і закінчилося це вбивство, а не чекати, доки, як вони кажуть, триває війна на виснаження. Тому що, якщо воювати на виснаження, Україна може виснажитися раніше, ніж росія, адже та вдесятеро більша», - заявив Гаррі Табах.

За словами американського військового, чиновники у США звертаються до американського народу, оскільки у Білому домі, Конгресі їх не хочуть чути. Якщо американці почують заклик надати Україні більше озброєння, відправити більш модернізоване озброєння, то є шанс, що Білий дім все ж таки прислухається і почує, надасть більше підтримки Україні, адже перемога зараз дуже важлива. Гаррі Табах наголосив, що після України у війну необхідно буде вступити США, тому не можна допустити поразки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олексій Арестович розповів, чому путіну не вистачило духу атакувати Київ: факторів декілька, і всі вирішальні.

Також Знай.ua повідомляв, що Олександр Чалий розповів, чи варто готуватися до зникнення росії з карти світу після війни.