Про це він розповів на каналі «Павло Себастьянович».

«Не лише у нашій податковій системі проблема. Що вирішує реформа? Так от, якщо ще трохи заглибитися в минуле, то виявиться, що жодна реформа, яка проводилася в Україні, не вирішувала жодного завдання, окрім збагачення персонально реформатора і тих, на кого вони працювали зі своєю реформою. Починаючи з приватизації, про яку нам розповідали, що всі українці різко розбагатіють, вони стануть власниками активів», - наголосив Юрій Гаврилечко.

Експерт повідомив, що внаслідок приватизації жодних кардинальних змін для українців не сталося. Те саме стосується й медичної реформи. Юрій Гаврилечко повідомив, що медицина мала стати кращою, вийти на європейські стандарти, але в результаті стало лише гірше.

«У нас дуже часто, коли починають щось реформувати, забувають, що будь-який державний інститут не висить у повітрі, а має на щось спиратися. Є певні умови ефективної та неефективної роботи. Це стосується абсолютно всіх сфер: що безпеки, що медицини, що податків», - заявив експерт.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як пише Знай.ua, ціни на дизель зробили ривок: які цінники виставили українські АЗС.

Також Знай.ua повідомляв, що Руслан Бізяєв розповів, наскільки сильними будуть наслідки війни в Україні для ключових країн світу.