Про це він розповів на своєму каналі.

«Не лише Лукашенко вміє робити дивні заяви. Міністр оборони росії шойгу нещодавно знайшов виправдання тому, що російські війська за півтора місяці не можуть досягти жодних успіхів в Україні. Він заявив, що уповільнення темпів «спецоперації» пов’язане з тим, що росія піклується про мирних жителів України», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, якщо говорити простими словами, то шойгу публічно заявив, що росія у війні не може досягти поставленої мети. І, як повідомив Борис Тизенгаузен, що далі, то гірша ситуація росії на фронті.

«Не здивуюся, якщо поняття негативного наступу незабаром стане новим терміном у риториці російських чиновників. Паради хотіли на Хрещатику проводити? Що ж, можете помилуватися колонами знищеної російської техніки, яка зараз стоїть на Хрещатику. Як вам такий парад? Мабуть, так росію ніхто не принижував. Весь світ побачить купи розбитої техніки другої армії світу», - заявив політтехнолог.

Борис Тизенгаузен також нагадав, що у День Незалежності Володимир Зеленський разом із Борисом Джонсоном прогулявся вздовж цієї техніки. А путін, як зазначив політтехнолог, не здатний пройтися так просто вулицями серед простих громадян.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Руслан Бізяєв розповів, наскільки сильними будуть наслідки війни в Україні для ключових країн світу.

Також Знай.ua повідомляв, що фахівці показали, куди пошириться радіаційна хмара у разі аварії на ЗАЕС.