Про це він розповів на каналі my.ua.

«Україна й існує завдяки тому, що вона бореться, вона вміє боротися. Дуже багато етносів, які не вміють боротися, вони зникли з європейської мапи, а Україна змогла вибороти свою незалежність, точніше, українці змогли вибороти свою незалежність», - повідомив Олесь Доній.

За словами ідеолога, усі три революції, які відбулися в Україні, свідчать про те, що дух боротьби в українців досі є. Однак водночас ці революції свідчать про незадовільність державної системи влади. Ця тема окрема, і ця проблема також наша. Якщо українці влаштовують революції, значить влада щось робить не так, іде на кроки, які суперечать настроям і думкам народу.

«Але те, що ми спроможні виходити на прю, виходити на площі, щоб змінювати ситуацію, це обумовило й існування української держави в подальшому, і, зокрема, таких спалах ненависті з боку російського керівництва, яке й захотіло піти війною», - наголосив Олесь Доній.

Також ідеолог зазначив, що, якби не було боротьби в Україні, якби не було революцій, то росія давно спробувала б схопити нас й асимілювати. Однак Україна не дозволяє це робити, й український народ чітко показує свою позицію.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий Євген Дикий розповів, скільки наразі мобілізовано українців.

Також Знай.ua повідомляв, що ще одній категорії чоловіків призовного віку дозволили виїжджати за кордон, проте є одна умова.