Про це він розповів на каналі Знай 24 у програмі «Что дальше?» із Вікторією Панченко.

«У нас із головою вистачає людей – саме з великим запасом. На даний момент мобілізовано 700 тисяч людей, і поки що, до речі, мобілізацію призупинили саме тому, що людей із надлишком», - наголосив Євген Дикий.

За словами військового, на даний момент Україна має більший людський ресурс навіть ніж у 140-мільйонної росії, яка саме відчуває нестачу військових.

«Народу у нас зараз набагато більше, ніж у росії, але є велика різниця між мобілізованим і солдатом: мало просто вручити людині повістку, щоб вона стала солдатом, а її потрібно повністю екіпірувати і головне її навчити», - підкреслив Євген Дикий.

Як зазначив експерт, більшість нинішніх мобілізованих або не мають досвіду проходження служби в армії взагалі або служили дуже давно, тому зараз головне завдання України – освоїти свій досить великий людський ресурс, тобто навчити та добре озброїти.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Руслан Бізяєв розповів, наскільки сильними будуть наслідки війни в Україні для ключових країн світу.

Також Знай.ua повідомляв, що Руслан Бізяєв розповів про практику гібридних воєн у 20 столітті на прикладі Іспанії.