Про це вона розповіла на каналі «Знай.ua».

Як розповідає журналістка, екскомандувач сил США у Європі Бен Годжес заявив, що сьогодні найважливіше – надати ЗСУ все необхідне озброєння, а того, що вже надали, замало для завдання вирішального удару, тому лінія фронту залишається незмінною вже приблизно місяць.

«Він каже, що Україна може відкинути росіян на позиції до 24 лютого до кінця цього року. За словами генерала, російські війська досягли кульмінації і більше не можуть просуватися. Тому, якщо Захід надасть озброєння в обіцяних обсягах, Україна зможе повернутися на позиції, які були до вторгнення, тобто до позицій 24 лютого», - повідомляє Катерина Котенкова.

З українського боку, зазначає вона, ситуацію прокоментував представник розвідки Міноборони Вадим Скібіцький, який назвав саме осінь вирішальним періодом у війні з росією, оскільки зміняться погодні умови. Тим не менш, додає вона, за словами Скібіцького, бойові дії будуть продовжуватися і взимку, хоч і не так активно.

«Друге – це фактор енергетичних ресурсів, який однозначно буде використовувати росія, щоб дестабілізувати нашу внутрішню ситуацію. А на цьому фоні вони будуть готуватися до весни, до відновлення потужних бойових дій. Так сказав Скібіцький. Також він додав, що Україна робить все, щоб зірвати плани ворога», - розповідає Катерина Котенкова.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Киричевський розповів, скільки залишилося ракет у путіна.

Також Знай.ua писав про те, що Доній повідомив, завдяки чому Україна змогла зберегти свою незалежність.