Про це він розповів у своєму блозі.

На думку експерта, американська військова місія з підтримки України та призначення генерала з навчання та підтримки ЗСУ – це буде великий крок уперед. Також він зазначає, що сподівається на початок цієї місії якнайшвидше, адже тоді швидше в Україну піде озброєння, швидше розпочнеться навчання військових і швидше прийматимуться рішення.

«Я щойно дізнався, до речі, що військовий аташе в Україні вже не полковник, а бригадний генерал. Це теж підвищує статус України, бо генерал раніше був лише у 2 місцях, наскільки я знаю, – у Москві та Китаї. Сьогодні вже і в Україні», – повідомляє Гаррі Табах.

Як він пояснює, насправді все залежить лише від політичної волі, оскільки військові зроблять свою справу та зроблять її дуже швидко, тоді ми побачимо прогрес в Україні щодо звільнення територій.

«Потрібна лише політична воля. Дайте українцям те, що їм потрібно, вони зроблять, що треба», - наголошує Гаррі Табах.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також експерт стверджує, що мета цієї військової місії США – розбити росію та її армію. На його думку, на прикладі України сьогодні вже стало зрозумілим, що в усьому цивілізованому світі ніхто не може жити з такою росією.

Як повідомляв Знай.ua, Киричевський розповів скільки залишилося ракет у путіна.

Також Знай.ua писав про те, що Доній повідомив, завдяки чому Україна спромоглася зберегти свою незалежність.