Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«Впровадження безумовного базового доходу треба робити зараз негайно, і це є ресурс перемоги. Для того, щоб досягнути перемоги, нам треба витратити час, енергію, ресурси. І оці ресурси – це і є ресурс перемоги. Якщо кожен громадянин країни буде витрачати свій час, енергію і ресурс для досягнення перемоги, тоді перемога у нас буде. В іншому випадку, це неможливо», - повідомив Валерій Пільгун.

При цьому громадський діяч зазначив, що необхідні певні умови, які треба врахувати, проаналізувати й виконати для того, щоб знайти цей ресурс перемоги. Однак коли ми говоримо про перемогу України в цій війні, ми не можемо відходити від умов, які передбачені в нашій Конституції. І саме в Конституції написано, що кожен громадянин України має право на рівні умови в інклюзивній участі, яка приведе нас до перемоги.

«У преамбулі Конституції в статті 1 написано, що Україна – суверенна, унітарна, соціальна, правова республіка. І оці рівні умови сьогодні проявляються в тому, що нам треба під час війни для того, щоб після перемоги залишилися все-таки оці конституційні умови соціальної країни, ухвалювати нестандартні рішення. Зрозуміло, що Президент, коли виходить на перший план, він сьогодні має ухвалювати нестандартні рішення, саме від нього має йти ініціатива», - зазначив Валерій Пільгун.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олексій Толкачов розповів, яка зараз ситуація на ринку праці в Україні.

Також Знай.ua повідомляв, що Катерина Котенкова розповіла, що прогнозує українська розвідка восени на фронті.