Про це він розповів на своєму каналі.

Павло Себастьянович повідомив, що в Україні відбулася зустріч з макроекономістами світового рівня, зокрема Лешеком Бальцеровичем та Іваном Міклошем, де обговорювалася поточна економічна ситуація в Україні та перспективи. Підприємець наголосив, що всі економісти дійшли одного висновку – в Україні необхідно зробити щось корисне для бізнесу.

«Тільки одне питання виникає: «Чому нічого не робите?» Саме з цього Бальцерович і почав. Він запитав, чому ви кажете про дерегуляцію, але не робите. Ось у вас був час до війни, доки не почалася війна. Ви проаналізували, у чому була причина такого стану речей? Чи не проаналізували, і тепер ви хочете щось робити. Ось це єдине не зрозуміло. Отакий був меседж Бальцеровича», - повідомив Павло Себастьянович.

Підприємець також розповів, що Міклош під час зустрічі заявив, що без політичних реформ не може бути економічних. Економіст розповів, що доки в Україні не відбудуться політичні реформи, доки права власності не почнуть ефективно захищати, економіка не буде стрімко розвиватися.

“Міклош сказав, що одна надія на Євросоюз. Ось ви ступите до Євросоюзу, і вам доведеться нарешті провести реформи. Якось вони все одно відбудуться», - зазначив підприємець.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Катерина Котенкова пояснила, чому після війни тарифи на комуналку в Україні збільшаться у кілька разів.

Також Знай.ua повідомляв, чи виплачуватимуть пенсії українцям, які виїхали за кордон: у ПФУ зробили попередження.