Про це він розповів у своєму блозі.

«Це схоже на великий наступ, просто він почався позавчора і говорити про те, що він вже розгорнувся на повну міць наша влада і військові поки що остерігаються», - зазначив Вадим Карасьов.

За словами експерта, зараз не можна об'єктивно оцінити те, що відбувається на херсонському напрямку, але очевидно, що українська армія почала наступальні дії.

«Все ж, ситуація дуже серйозна, і наступ і серйозний. Навіть допускають мої джерела з військових високопоставлених кіл, що росія готова віддати Херсон, тому що вона не має сил його захищати», - підкреслив Вадим Карасьов.

Як зазначив політолог, якщо Україна почне наступ на повну силу, то під тиском російські окупанти залишать Херсон і українське місто буде звільнено від загарбників.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, політолог Олександр Новохатський пояснив, що ухвалення на службу лише людей з військовою підготовкою покращить централізацію влади.

Також Знай.ua повідомляв, що Гаррі Табах розповів, чому у Криму складно діяти партизанам.