Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Олексії Резніков висловив бажання, яке на пагорбах влади є у кожному русі і слові. Вони на сьогоднішній день почали пов’язувати питання безпеки із питанням військової підготовки – це дуже хибне сприйняття, бо наявність військової освіти не гарантує безпеку», - зазначив Олександр Новохатський.

За словами експерта, на це рішення треба дивитися з іншого боку: насправді ідея про прийняття на державну службу або на позицію депутата різного рівня лише людей з військовою підготовкою – це спроба покращити централізацію влади.

«Сконцентрувати на Банковій будь-які переміщення людей для того, щоб дуже швидко та ефективно виконувати рішення, які прийнятті на Банковій», - підкреслив Олександр Новохатський.

Як зазначив політичний експерт, ця ініціатива може бути використана владою задля ліпшого управління державними структурами. Як він зазначив, логіка у тім, що на державні інституті почнуть діяти принципи військових інститутів, у яких є поняття авторитету керуючого.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гаррі Табах розповів, як змінилася українська військова школа.

Також Знай.ua повідомляв, що Юрій Ванетик розповів, чи потрібний Україні закон про лобізм.