Про це він розповів у своєму блозі.

«У вас інша школа війни, яка тепер більше схожа на нашу, ніж на радянську чи російську, де стояти на смерть, ні кроку назад. Ви починаєте вимотувати їх, ви починаєте відступати і брати вигідніші позиції, зберігаючи живу силу. Вони не мають цього поняття збереження живої сили», - зазначає Гаррі Табах.

Також він високо оцінює той факт, що українські командири на місцях не чекають вказівок згори, командири середньої ланки і навіть молодшої приймають власні рішення. Це, наголошує військові, і є лідерство, це те, як виграються війни. А в російській армії, констатує він, всі чекають вказівок від командирів, їх, буває, вбивають, тоді починається буксування, з'являється розгубленість, вони стоять на смерть, ні кроку назад і ЗСУ їх знищують.

«Я хочу звернутися до російських військових, до тих, хто вважає себе військовими, до їхніх командирів, до тих, хто вважають себе командирами, які вважають, що погони на плечах – це не просто так, це честь, це слава, це доблесть військова. Здавайтесь! Нічого ганебного в цьому немає, ви відвоювали, ви зробили все, що могли, зараз вас уб'ють», - заявляє Гаррі Табах.

Проте, констатує він, своїми рішеннями вони позбавляють матерів синів, дочок батьків. Тому, розмірковує військовий, офіцери повинні вести себе відповідно до свого звання, треба здаватися, все краще, ніж безглуздо вмирати і відправляти своїх солдатів на таку саму смерть.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман повідомив, хто міг стати наступним президентом росії.

Також Знай.ua писав про те, що Щекун повідомив, від чого залежить безпека територіальної цілісності України.