Про це він розповів у своєму блозі.

«Завдяки героїчним зусиллям влади, суспільства та армії масштаб змін у світі пішов у принципово іншому напрямку. З кожним тижнем і днем цей масштаб стає більш рельєфним та ставить питання – як буде організовано новий світ та який буде світоустрій?», - зазначив Вадим Карасьов.

На думку експерта, світовий устрій вже не буде таким, яким був до 24 лютого. Як зазначив політолог, дуже сильні зміни у першу чергу відбудуться в Україні.

«Вона (Україна, - Ред.) буде абсолютно нова і буде принципово відрізнятися від України до 24 лютого, тому що масштаб геополітичних амбіцій та статусності України набагато більший, аніж було до повномасштабного вторгнення росії», - підкреслив Вадим Карасьов.

Як зазначив політолог, до повномасштабного вторгнення світ вірив у різні як виявилося хибні речі, наприклад, про те, що російська армія потужна або про те, що Україна не зможе вистояти. Проте, за його словами, Україна довела усьому світові, чого ми варті і хто ми такі насправді.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, політолог Олександр Новохатський пояснив, що прийняття на службу лише людей з військовою підготовкою покращить централізацію влади.

Також Знай.ua повідомляв, що українцям пояснили, чому вони не отримують законні доплати до пенсій.