Про це він розповів на своєму каналі.

«Якщо під час війни, то це нормально, тобто має централізовано командуватися, і армія має централізовано командуватися, тут жодних претензій немає. Але в інших сферах, що стосується засобів масової інформації, гуманітарної сфери, знесення пам'ятників і перейменування вулиць, це все не відповідає західним стандартам, західним цінностям. І окрема стаття – це економіка», – повідомив Павло Себастьянович.

Павло Себастьянович наголосив, що влада має дати в економічному секторі більше свободи українцям, створити демократичні умови для підприємців. Ті умови, які створені зараз для бізнесу в Україні, знищують його, і підприємці не мають необхідних сил та можливостей із цим боротися.

«Держапарат набагато сильніший, ніж підприємці. Ну, не може підприємець перемогти держапарат. У держапарату є вся ця державна машина з усіма органами, які перевіряють, контролюючими, інспекторами», - зазначив підприємець.

Павло Себастьянович заявив, що в Україні надто багато інспекторів, які заважають бізнесу спокійно розвиватися, тому необхідно переглянути процедуру перевірок підприємств, щоб бізнес мав можливість вижити в таких умовах.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Руслан Бізяєв пояснив, що потрібно зробити, щоб українська економіка вижила.

Також Знай.ua повідомляв, що Павло Себастьянович пояснив, що заважає економіці України розвиватись.