Про це він розповів на каналі my.ua.

«Я вважаю, що зараз чудова нагода заявити про себе, тому що увага всього світу прикута до України. Може, не так, як на початку війни, але все одно в новинах про Україну часто дуже пишуть. Але все одно всі ці речі, які стосуються просування нашої держави, повинен робити уряд», - повідомив Павло Себастьянович.

За словами підприємця, щоб привернути увагу світу до України, необхідно, щоб уряд доклав до цього чимало зусиль. В Україні не може бути людей, які привертають увагу світу до себе своїми вміннями й талантами, якщо не буде розвиватися економіка. Павло Себастьянович наголосив, що, якщо в країні немає розвиненої економіки, то немає грошей, якщо немає грошей, то неможливо розвивати мистецтво, науку й спорт. Без економічної підтримки люди не зможуть повністю реалізувати свій потенціал.

«Якщо немає зірок у спорті, мистецтві, у науці, то немає сучасного українського кіно, немає сучасних українських книжок. Нічого не буде, якщо немає економічного успіху. Тож, перш за все, повинен з’явитися економічний успіх, економічне диво», - зазначив Павло Себастьянович.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Руслан Бізяєв пояснив, що потрібно зробити, щоб українська економіка вижила.

Також Знай.ua повідомляв, що Павло Себастьянович пояснив, що заважає економіці України розвиватися.