Про це він розповів на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Терористи не мають бути туристами! Разом з МЗС ми напрацювали постанову, щодо обмеження видачі шенгенських віз для громадян держави-агресора – російської федерації. Понад 30 колег депутатів підтримали підписом цю ініціативу і сьогодні вона була зареєстрована у ВР під номером 7733», - повідомив Олександр Качура.

Також нардеп зазначив, що Україна вимагає від партнерів ізолювати росію від цивілізованого світу, оскільки це держава-терорист. Олександр Качура наголосив, що соціальні опитування тільки підтверджують, що більшість росіян виступають у підтримку війни, саме тому повинні нести за неї відповідальність. Обмеження видачі шенгенських віз може допомогти зупинити поширення ідеології і наративів рф у світі.

«Постанова містить Звернення Верховної Ради України до інституцій Європейського Союзу, парламентів та урядів його держав-членів. Туризм до країн Європи - це привілей, а не безумовне право», - додав народний депутат.

Як писав раніше Знай.ua, поки Україна переходить на стандарти НАТО, росіяни мчать у СРСР: «передова» зброя із застарілими деталями.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Михайло Шейтельман розповів, як справжній російський опозиціонер має ставитися до питання Криму.