Про це він розповів у своєму блозі.

За словами експерта, головною подією зборів опозиціонерів у Литві став сеанс одночасної гри у шахи, який провів Гаррі Каспаров, саме ця фотографія обійшла ЗМІ, бо більше нема чого показувати. Зокрема, розповідає він, вони вже багато років збираються у Вільнюсі та думають, як би облаштувати економіку росії. Політтехнолог наголошує, що за ці 8 років від економіки росії нічого не залишилося, нічого облаштовувати, це обговорення сферичного коня у вакуумі.

«І ось у них є тільки цей сеанс одночасної гри і вони вже 10 років займаються цим сеансом одночасної гри. Вони намагаються одночасно своїми заявами загравати з російським виборцем, зауважте, тобто вони хочуть ніби і вибори виграти, яких не існують», - зазначає Михайло Шейтельман.

Також він повідомляє, що дехто з присутніх на зборах заявляв, що Крим віддавати не можна, бо це не демократично. Тобто, пояснює експерт, незаконність анексії їх не бентежить. На його думку, справжній російський опозиціонер до проблеми Криму повинен ставитись по-іншому: жодних переговорів про майбутнє Криму, інакше це не опозиція, а частина путінського режиму.

«Вони не збираються робити росію законною країною, не збираються повертати росію в законне поле, якщо вони говорять про те, демократично повертати Крим чи не демократично. Є міжнародне законодавство, тому маємо його повернути мовчки, без будь-яких попередніх умов, без домовленостей, без розмов, взяли та вивели війська, вибачилися, виплатили компенсації за 8 років використання і на цьому до побачення», - заявляє Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Вігірінський повідомив, навіщо росія вдається до ядерного шантажу під час війни.

Також Знай.ua писав, що Карасьов прокоментував перспективи України звільнити Херсон.