Про це він розповів на своєму каналі.

«Наші партнери з Великобританії кажуть, що це абсолютно ніяк не змінить бойові можливості і військові можливості армії російської федерації. Про це вже сказали всі розвідки світу, і це так і є. Це фактично утилізація, тому що вони посилають сюди якутів, вони посилаюсь сюди якихось сибіряків, з різних регіонів молодих чоловіків, щоб їх тут утилізували в України, щоб вони потім в перспективі ніяк не були задіяні в питанні самовизначення цих народів», - заявив Олександр Качура.

Народний депутат зазначив, що путін, підписавши указ щодо збільшення армії, вирішив вбити одразу двох зайців: воювати в Україні за рахунок російських чоловіків й убезпечити свою владу на тих територіях, які насильно були приєднані до росії. Однак, як наголосив Олександр Качура, цей указ жодним чином не зможе вплинути на результати війни.

«Це змінить тільки статистику у фантастичній уяві великих стратегів російських, яку вони зможуть продати своєму населенню, і збільшить, мабуть, кількість могилок у російських глубинках, які будуть оплакувати їх родичі. От і все, чого вони досягли цим указом. Це указ про знищення, у тому числі, свого російського народу», - додав Олександр Качура.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, нардеп Олександр Качура повідомив, як можна ізолювати росію від цивілізованого світу­.

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Борис Тизенгаузен повідомив, яких цілей досягла росія у війні: «Десятки тисяч калік...».