Про це він розповів на своєму каналі.

«Кажуть, що росія злякалася провести референдум у Херсоні, злякалася влаштувати суд над «Азовом», злякалася 24-го (серпня) обстрілювати Україну, бо проходив там саміт Кримської платформи. Невже вона ще чогось боїться, росія? Хіба їй не начхати на решту світу?», - повідомив Михайло Шейтельман.

Політтехнолог підкреслив, що росії не начхати на решту світу, тому що у людей, які сидять там при владі, заховані гроші в західних країнах, ці люди хочуть жити красиво. Саме тому вся путінська верхівка все одно боїться санкцій і боїться нових обмежень із боку Заходу.

«Тому їм не начхати на нові санкції, їм ні на що не начхати. А якби було начхати, вони б вміли воювати. А так їм не байдуже», - зазначив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, росія, а точніше вся путінська верхівка, дійсно боїться санкційної відповіді західних країн, тому робить невпевнені кроки у війні, не ухвалюючи кардинальних рішень.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, США стали сміливіше відправляти зброю Україні: чому це сталося.

Також Знай.ua повідомляв, що нардеп Олександр Качура повідомив, що може змінити указ путіна про збільшення армії рф.