Про це він розповів у своєму блозі.

За словами експерта, США для України мають бути чорною коробкою, вони допомагають Україні у війні і ніхто не зможе їх звернути з цього курсу, з цим американці вже точно визначилися. Він додає, що спочатку міг бути обраний інший курс, але вже не зараз, свого курсу США дотримуватимуться до кінця війни, тому порівняння в цьому контексті Байдена і Трампа не має сенсу.

«Нам пощастило, що Байден, тому що Байден – єдиний у світі політик, який набагато досвідченіший, ніж путін. Він у великій політиці вже понад 50 років, він став сенатором, коли путін пішки ходив під стіл у школі КДБ. Тому Байден мудріший, ніж путін», - розмірковує Михайло Шейтельман.

Також експерт зазначає, що не вважає лукашенка президентом Білорусі, на його думку, це людина, яка незаконно захопила владу в країні. Окрім цього, політтехнолог розмірковує, хто міг би стати наступним президентом України, якщо Зеленський не піде на другий термін.

«Якщо вірити опитуванням громадської думки, а я їм схильний вірити, то з тих, хто поки що перебуває в політичному полі, найбільші шанси у двох людей – Олексій Арестович і Віталій Кличко», - розповідає Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Стус заявив, що протистояння Китаю з росією неминуче.

Також Знай.ua писав про те, що Пономарьов розповів, як відбувається підготовка збройного підрозділу для зміни режиму в рф.