Про це він розповів на своєму каналі.

Павел Себастьянович розповів, якою має бути держава та уряд, як треба проводити реформи, згідно з книгою естонського реформатора Юло Вооглайда. Підприємець повідомив, що до влади мають приходити так звані генералісти, тобто люди з громадянською позицією та широким світоглядом.

«Ну, наприклад, є розділ «Здоров'я». З чого складається здоров'я? Перше – це анатомія, друге – це фізіологія, і третє – здоров'я взагалі. Тобто як би в кожній окремій галузі йдеться про те, що є таке абсолютно просте, основа системи, є система систем, потім метасистема. Ну загалом, що весь світ складається з якихось складних утворень, і кожна людина входить у багато утворень», - зазначив Павло Себастьянович.

За словами підприємця, у будь-якій державі людина, яка прийшла проводити реформи, повинна мати певні знання в тій галузі, яку вона хоче реформувати.

«Будь-яка реформа чіпляє багато сфер життя, і ти маєш завжди знати, які будуть наслідки, і як боротися з цими наслідками, і як робити наступні зміни. Загалом, яке бачення має бути», – додав Павло Себастьянович.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, українцям пояснили, чи платити за оренду, якщо майно в окупації: «врятується» не кожен.

Також Знай.ua повідомляв про майбутнє української економіки: Катерина Котенкова розповіла про три сценарії.