Про це він розповів на каналі my.ua.

«Я можу сказати одне: війна повністю змінила політичну карту та політичні уподобання. Багато старих політиків взагалі вже ніколи не повернеться на орбіту. Я думаю, що коли закінчиться війна і ми проведемо вибори, швидше за все це будуть парламентські, місцеві та президентські вибори – все відразу. Наступний парламент буде дуже «піксельним», як це заведено говорити, буде багато тих хлопців, які воювали та воюють зараз», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, суспільство після війни пильно стежитиме за діями політиків і не дозволить їм повертатися в політику після будь-яких дій, спрямованих проти народу та держави. На нас чекає, як наголосив Борис Тизенгаузен, відмова від політиків старої формації.

«Я, чесно кажучи, не розумію, як ми будемо після війни, коли ось вони, всі наші старі політики повилазять, як ми взагалі на них дивитимемося. Ні, буде відмова повністю від більшості (старих політиків – Ред.)», - зазначив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Павло Себастьянович розповів, якими мають бути реформатори у державі.

Також Знай.ua повідомляв, що в Україні можуть звільнити від мобілізації ще дві категорії чоловіків, рішення за нардепами.