Про це він розповів на своєму каналі.

«Рішучості більше, тому що тиск більший на Білий дім, тиск більший на Конгрес. Мої товариші зі Сполучених Штатів Америки кажуть, що вони бачать, що йде якийсь рух, тобто готується якесь перекидання. Я не можу стверджувати цього, але рішучість іде, тому що йде громадянський тиск у демократичних суспільствах», - повідомив Гаррі Табах.

Американський військовий зазначив, що суспільство дуже впливає на владу. І саме тому, що американський народ виступає за свободу, Білий дім відправляє Україні озброєння. І в цьому є заслуга і української діаспори у США, і простих американців, для яких свобода – не порожнє слово.

«І коли ми (американці – Ред.) бачимо, що якась країна, якась нація бореться за свою незалежність, за свою свободу, ми вважаємо, що вона бореться і за нашу батьківщину. І сьогодні це очевидно, що те, що відбувається в Україні, — це Третя світова війна, і ви (українці – Ред.) ведете бій за весь світ. І, звичайно ж, люди, які не байдужі, намагаються допомагати і тиснути на владу», - зазначив Гаррі Табах.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, французький чиновник Домінік Трінкван розповів, як обернеться ситуація під Херсоном для окупантів уже у жовтні: «Їх похитнуло».

Також Знай.ua повідомляв, що американський військовий Гаррі Табах розповів, як Україні вдалося осліпити російську ППО.