Про це він розповів на своєму каналі.

«ЗСУ пішли у великий контрнаступ по всій фактично лінії фронту, є тактичні успіхи, що не може не радувати й не надихати на оптимізм, на те, що вирішення головного питання війни – повернення всіх територій України – здійсненне й не в такому вже й довгостроковому періоді. Але, як ми вже говорили неодноразово, головне питання не тільки виграти війну, але й виграти мир», - повідомив Вадим Карасьов.

За словами політтехнолога, важливо вже зараз думати про те, якою буде країна після війни, якою буде економіка після перемоги, чи варто нам сподіватися на економічне диво. Україна вже здійснила військово-політичне диво, коли зупинила наступ окупантів під Києвом, витримала оборону й дала потужну відсіч ворогу. Це надзвичайно важливо, але питання економіки теж не потрібно ставити на задній план.

«Проблема полягає в тому, що ми ведемо війну багато в чому завдяки допомозі наших західних друзів і партнерів. Вони надають нам і військову техніку, вони надають нам і літаки, і фінансову допомогу, тому що наша економіка сьогодні фактично стоїть», - зазначив Вадим Карасьов.

Політтехнолог наголосив, що треба активізувати українську економіку вже зараз, вжити заходів з реанімації економічного стану й не відкладати це питання на післявоєнні часи.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, українці, які залишилися без дому, продовжують отримувати платіжки за газ: у Мінітеграції пояснили, що робити у таких випадках.

Також Знай.ua повідомляв, що американський військовий Гаррі Табах повідомив, завдяки чому США стали рішучіше надавати Україні допомогу.