Про це він розповів на каналі «Легіст».

«Те, що вони (росія – Ред.) не сформулювали навіть собі очевидних цілей війни, - це факт. Кажуть, що ця війна в чомусь релігійна, є символ віри у вигляді радянського минулого, у вигляді величі цієї країни, в їх розумінні, яка по суті є таким символом, за який варто боротися. Тобто не важливі труднощі», - повідомив Геннадій Дубов.

За словами адвоката, на Заході формують образ майбутнього, щоб прагнути до нього, і цей образ і склеює суспільство. У росії ж, за колишньою радянською традицією, суспільство єдине через пережиту загальну трагедію. Тобто замість образу майбутнього росія об'єднується навколо образу страждання у минулому.

«Так, напевно, пам'ять – це, безумовно, важливо, але ставити її на чолі як прагнення… Тобто вона не може породжувати нічого нового. Можна шанувати, можна поважати, можна пам'ятати, але це не дає можливості розвиватися. І ось із цим вони (росіяни – Ред.) зіткнулися сьогодні», - зазначив Геннадій Дубов.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Михайло Подоляк потролив путіна головним «придбанням» війни: «Телевізори та авто українців?».

Також Знай.ua повідомляв, що Олександр Мусієнко розповів, чи була Європа готова до сьогоднішньої російсько-української війни.