Про це він розповів у програмі «Воєнний кабінет».

«Для багатьох суспільств, для багатьох країн сьогодні на Заході взагалі є навіть незрозуміло, як може тривати така війна, як була Друга світова, Перша світова», - зазначає Олександр Мусієнко.

Тобто, пояснює він, йдеться про окопи, траншеї, бліндажі, постійні ракетні удари, нанесення авіаударів, танки, велику кількість бронетехніки, шалену кількість і інтенсивність артилерійського вогню, знищення цілих населених пунктів.

Зараз же, констатує експерт, європейські держави наздогнали ті жахи війни, від яких вони тікали після Другої світової. До того ж, додає він, це наздогнало їх тоді, коли вони втратили власні оборонні можливості, скоротили чисельність армії, позбулися техніки.

«І зараз потрібно комунікувати зокрема і для того, щоб пояснювати, що потрібно це змінювати, допомагаючи Україні і зміцнюючи власну обороноздатність. А зміцнити власну обороноздатність – це інвестиція в Україну, тому що вона зараз боронить Європу», - підкреслює Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Качура заявив, що росіяни повинні бути ізольовані від решти світу.

Також Знай.ua писав про те, що Тизенгаузен повідомив, як зміниться політична мапа України після війни.