Про це він розповів на своєму каналі.

Передусім політик зазначає, що у 2014 році Україна вже зазнала агресії з боку росії, коли вона, всупереч усім нормам міжнародного права, анексувала Крим і ввела свої війська на Донбас, а вже 24 лютого цього року вона розпочала повномасштабне вторгнення.

«Гинуть наші люди, гинуть та ґвалтуються українські діти та жінки, це все підтримується російським народом, росіян, адже згідно з їхніми же дослідженнями близько 60-80% росіян підтримують злочинні накази путіна щодо знищення та геноциду українського народу», - підкреслює Олександр Качура.

А відтак, констатує депутат, потрібно бути рішучими в питанні заборонити видавати візи росіянам. На його думку, якщо їм так кортить займатися туризмом, то хай це роблять у Північній Кореї, там же можуть і вести свій бізнес. Політик підкреслює, що туризм і тероризм – це різні речі, а про те, що роблять російські військові в Україні, повинен знати весь світ.

«Звертаємось, щоб у цьому питанні поставили крапку. Щоб і росія, і російський народ були ізольовані, так як вони на це заслуговують», - констатує Олександр Качура.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тизенгаузен повідомив, як зміниться політична мапа України після війни.

Також Знай.ua писав про те, що Ялі повідомив, чи знали в США, що росія розпочне повномасштабну війну.