Про це він розповів у своєму блозі.

«Потрібно, щоб збільшилася в рази допомога, а також вона має якісно змінитись для того, щоб вести війну у наступальному форматі. Два військові генерали Валерій Залужний та Михайло Забродський розмірковують про військову кампанію 2023 року у наступальному варіанті: ключове – це звільнення Криму, а далі, в їхньому поданні, війна не закінчується, а триває і на територію росії», - зазначив Вадим Карасьов.

За словами експерта, все залежатиме від підтримки Заходу, адже Україні потрібне саме наступальне озброєння, а не оборонне, яке постачалося нам майже весь час повномасштабної війни для стримування настання окупантів.

«Передусім, потрібні танки та повітряна техніка літаки та вертольоти», - наголосив Вадим Карасьов.

Як зазначив політолог, головне завдання України на військову кампанію 2023 року – це звільнити Крим, але після цього війну не буде закінчено, а найімовірніше просто перейде в іншу форму.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, віце-президент ККУ Павло Розенко розповів, чи можуть вони допомагати українцям на тимчасово окупованих територіях.

Також Знай.ua повідомляв, що Юрій Великий із «Квартал 95» розповів, хто начистив морду соловйову.