Про це він розповів у своєму блозі.

«Війна має багато обману та багато хитрощів: здається, що відступають, а насправді наступають чи навпаки. Харків, де українці погнали росіян, це, звичайно, перемога і це тішить», - зазначив Гаррі Табах.

За словами військового, виходячи з дій ЗСУ у Харківській області, українські військові воюють дуже грамотно та дуже ретельно опрацьовують свою тактику.

«Але недооцінювати ворога в жодному разі не можна, адже росія має великі резерви. Металобрухту у них теж багато. В українців бойовий дух піднятий і у них на губах є смак перемоги – це добре», - наголосив Гаррі Табах.

На думку експерта, для того щоб Україна остаточно розбила російських окупантів, Захід має дати Україні ленд-ліз і почати постачати саме наступальне озброєння.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, терорист стрільців-гіркін знову вангує: ЗСУ просуваються до Маріуполя.

Також Знай.ua повідомляв, що політолог Вадим Карасьов пояснив, від чого залежатиме успішність українського контрнаступу.