Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

На думку експерта, все ж таки буде ухвалено рішення звільнити Запорізьку область лише військовим шляхом, знищивши всіх терористів. Особисто він іншого шляху не бачить, оскільки з росіянами нема про що розмовляти і будь-які домовленості приречені на їхнє порушення, оскільки йдеться про терористів.

«Ось у чому питання. Якби хоч один документ вони дотримувалися. Кажуть, вони не відповідають за Мінськ-2, та вони не відповідають за 2008 рік, коли вторглися до Грузії, розірвали її на частини. У них тоді теж був підписаний меморандум, вони що, виконали його? Ні, з ними нема про що домовлятися», - пояснює Георгій Біркадзе.

Тому, каже політолог, він сподівається, що звільнення окупованих територій організують добре, і невдовзі ми це побачимо. До того ж, додає експерт, сьогодні росія завдала Україні збитків уже на 700-800 мільярдів, але ця цифра, вочевидь, зросте до кінця війни десь до одного трильйона.

«Ми ж не лише себе захищаємо, ми сьогодні захищаємо також Європу», - наголошує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Пелюховський розповів про проблему приватизації надр та стратегічних підприємств.

Також Знай.ua писав про те, що Жданов розповів про безпорадність росіян в акваторії Чорного моря.