Про це він розповів у програмі «Мотив» Юрія Подорожнього.

«Стратегічні підприємства мають бути державною власністю, адже міць держави визначається власністю держави», - наголосив Андрій Пелюховський.

Експерт розповів, що природні ресурси та стратегічні підприємства мають належати безпосередньо державі, а великі підприємці та виробничники мають звертатися до української влади, щоб та, продаючи їм свої ресурси, допомагала розвивати їхні бренди та компанії.

«Має бути діалог. А куди зараз йдуть підприємці? До власників та олігархів. А де ж 13-та стаття Конституції, що всі природні ресурси належать народу?», - наголосив Андрій Пелюховський.

Як зазначив експерт, держава має визначати, з ким їй співпрацювати. На його думку, ресурси та стратегічні підприємства мають бути суворо націоналізовані, а не перебувати у приватній власності олігархів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, підприємець Павло Себастьянович повідомив, чи вдається Україні слідувати світовим трендам.

Також Знай.ua повідомив, що Олександр Мусієнко розповів, у чому демократія програє монархії.