Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай24».

«російська інформаційна машина виявилася зовсім не готовою до цієї ситуації, а з Міністерства оборони росії сміялися навіть дуже відомі російські блогери. Це говорить про те, що в російському суспільстві справді виникають питання, про які ми колись говорили. Наприклад, щодо ситуації з ракетним крейсером «москва». Вона потонула – як потонула?», – розповідає Руслан Бізяєв.

Тепер же, впевнений він, виникатимуть такі ж питання і щодо того, що сталося на Харківщині. Згідно з офіційним зведенням Міністерства оборони росії, розповідає гість програми, їхні війська передислокувалися з Харківської області на територію «ДНР». Як він пояснює, їм же треба вигадати якусь гарну версію зі зворотним наступом.

«Звичайно, це викликало досить різновекторні коментарі та оцінки у російському інформаційному полі. Але прессекретар президента росії Дмитро Сергійович Пєсков нещодавно, буквально кілька днів тому, попередив, що є дуже тонка грань між критикою та фейками проти російської армії, тонка грань – це приблизно в діапазоні, напевно, від 5 до 10 років позбавлення волі», – зазначає Руслан Бізяєв.

На його думку, пропагандистська машина канонічно скаже, що ця ситуація не приємна, але вони все одно здобудуть перемогу. Проте, констатує політолог, відносно незалежні ЗМІ та блогери почали ставити прості питання: як це сталося, як ви пропустили удар, як ви пропустили зосередження великих механізованих з'єднань?

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко пояснив, чому путіну так важлива війна проти України.

Також Знай.ua писав про те, що Новохатський пояснив, чи дії росії підходять під визначення тероризму.