Про це він розповів на своєму каналі.

«Усе реально, Мін’юст працює, державна машина теж працює. Я можу сказати свою точку зору, бо я вважаю, що це інсайт. Я спілкувався з деякими теж міжнародними нашими партнерами, і ті 300 мільярдів – це якраз та сума, яка зараз заморожена в країнах, які ми називаємо G-7. Тобто це сума, її вже можна арештувати, перевести на рахунок України, і вона буде використовуватися для перемоги й для відбудови України», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, міжнародні експерти й наші західні партнери стверджують, що вже Україні завдано збитків більше ніж на трильйон, і ця цифра стосується тільки інфраструктури. І це ще но йдеться про людей, чиї життя зруйнувала росія, адже оцінити біль від втрати близьких грошима неможливо.

«Я впевнений, що українці з часом отримають цю компенсацію, росія заплатить сповна. Я в цьому переконаний, і вся історія вказує на те, що терористи завжди платять сповна. І наступні покоління тих залишків росії, які будуть, вони платитимуть репарації Україні», - зазначив Олександр Качура.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олексій Данилов розповів, як ЗСУ під час контрнаступу ламають усі стереотипи про закони війни: у НАТО ніколи такого не бачили.

Також Знай.ua повідомляв, що народний депутат Олександр Качура повідомив, як країни ЄС показали свою позицію щодо росії та війни.