Про це він розповів у програмі «Мемасік».

«Вже запам’ятали. Ми ж із вами бачили, скільки разів там була «бавовна» по всьому Криму, скільки вибухів було, як вони лякалися і тікали. Звісно, п’яти блищати будуть», - каже Юрій Подорожній.

Водночас він зазначає, що такі масові виїзди росіян з півострова ми ще матимемо змогу спостерігати. Доля же Кримського мосту, переконаний політтехнолог, завершиться у найближчі роки, у найближчий рік-два, коли його остаточно знищать. Після же звільнення Криму, констатує він, цей міст не буде виконувати жодної практичної функції, адже сполучення із росією не потрібне.

До того ж, додає він, Кримський міст заважає нашому судноплавству в Азовському морі. За словами експерта, росіяни цілком зможуть розібрати рештки, які залишаться від Кримського моста, і поїхати до себе додому.

«Криму заважає жити російська окупація. Те, що там перебувають зараз російські війська, заважає нормально жити. Вони ще цього не розуміють, але, я думаю, що найближчим часом зрозуміють, бо Збройні сили України вже намагаються демонструвати, хто в домі господар і по чому буде фунт солі», - стверджує Юрій Подорожній.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Кочетков розповів, чи домоглися ЗСУ перелому на фронті.