Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«Я ж говорю, що за сукупністю фактів ми рухаємося до електронного світу. Життя потребує швидкості в реакціях. Тобто нам зараз у нинішніх умовах, щоб здійснити угоду, нам потрібна купа паперів. Угода проходить у телефоні за півсекунди, а її документальне підтвердження – це пачка паперів ще й з проблемами, що ти в якомусь пункті на якійсь цифрі помилився десь», - повідомив Володимир Брунько.

За словами гостя програми, угода зазвичай займає секунди часу, адже здійснюється в електронному форматі, але її документальне обґрунтування може тривати дні та тижні, оскільки необхідно розібратися з купою паперів. Саме тому метою будь-якої податкової реформи має бути не лише наповнення бюджету, а й спрощення із мінімізацією витрат державного апарату.

«Тобто ось це дві сторони. Підприємцю має бути простіше, а держава має менше витрачати гроші на те, щоб адмініструвати податки», - наголосив Володимир Брунько.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, улюблений продукт українців подорожчав майже на третину: скільки доведеться викласти за кілограм сала.

Також Знай.ua повідомляв, що підприємець Павло Себастьянович повідомив, чи існує рецепт вирішення всіх проблем в Україні.