Про це він розповів на своєму каналі.

«Ну по-перше, знаєте, я хотів би тут дати чітку відповідь, які країни повинні доєднатися до ініціативи створення цього міжнародного спеціального трибуналу. Це повинні бути абсолютно всі країни вільного світу, всі країни, які вважають, що ґвалтувати, вбивати цивільне населення в європейській країні це абсолютно недопустимо, і це зло має бути покаране», - заявив Олександр Качура.

За словами народного депутата, створення міжнародного спеціального трибуналу затягується, оскільки європейська система взагалі така забюрократизована. Олександр Качура наголосив, що, хоч і був створений Міжнародний кримінальний суд, однак він не дає абсолютних можливостей притягти до відповідальності тих, хто став першопричиною злочинів, акту агресії в Україні.

«Путін дав наказ вчинити акт збройної агресії, повномасштабного вторгнення ще 2014 року, потім повномасштабне вторгнення в 2022 році для того, щоб знищити Україну й український народ. Саме тому він (путін – Ред.) повинен за це точно понести покарання», - додав Олександр Качура.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олександр Мусієнко розповів, чи справляється російська військова машина з війною проти України.

Також Знай.ua повідомляв, що Олег Жданов пояснив суттєву різницю між снарядами та ракетами для Himars, і чому росіян панічно лякає обидва варіанти.