Про це він розповів у програмі «Воєнний кабінет».

«путін настільки одержимий війною проти України, що вони фактично готові поступатися певними позиціями», - констатує Олександр Мусієнко.

Зокрема, він говорить про сьогоднішню бездіяльність росії у Вірменії та відсутність відповіді з її боку на звернення щодо допомоги. Водночас експерт нагадує, що росія збиралася воювати з НАТО, а зараз не може ні впоратися з Україною, ні допомогти Вірменії.

Окрім цього, зазначає він, з’явилася інформація, яка підтверджується також супутниками, що росія знімає розрахунки зенітно-ракетних комплексів ППО і підтягує ближче до України. А це, констатує експерт, говорить саме про те, що росії не вистачає озброєння. Принагідно він згадує, що ще раніше вони із Сирії витягнули С-300, перевезли в Новоросійськ, зараз – із інших територій. Отже, констатує експерт, розхвалена російська воєнна машина дає збій.

«Відповідно це свідчить про те, що війна проти України дійсно ще буде продовжуватися, на жаль, але росіяни починають відчувати певний брак щодо озброєння, техніки. Все-таки дається у знаки знищена або втрачена техніка у війні проти України», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Новохатський пояснив, чому Україні не потрібні гарантії безпеки.

Також Знай.ua писав про те, що Друзенко пояснив, чому потрібно вгамовувати власну агресію.