Про це він розповів у блозі Олеся Донія.

«Зла іронія долі полягає в тому, що агресія знищує насамперед того, хто її випромінює у світ. Власне кажучи, ми є та країна, яка пройшла величезний досвід агресії, яка не могла зупинитись», - зазначає Геннадій Друзенко.

Зокрема, він говорить про те, що українцям постійно доводилося знищувати ворогів. Водночас правник підкреслює, що навіть у часи війни, коли зброя в руках – це умова твого виживання, не можна жити агресією та помстою, щоб ці відчуття не перейшли на своїх співгромадян.

«Бо, повторююсь, вона насамперед знищує самого себе, вона заганяє у глухий кут і перетворює нас на тих щурів, які кусаються і кидаються на кожного, хто підходить», - пояснює Геннадій Друзенко.

Отже, констатує експерт, життя агресією безперспективне і не варте нічого. З іншого боку, додає він, це зовсім не означає, що потрібно толерувати і терпіти ту агресію, яку на тебе виявляє інший, на твої принципи, землю і родину.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній розповів, чи можна вважати російськомовних митців діячами української культури.

Також Знай.ua писав про те, що Доній розповів про п’ятий пункт концепції «25 сходинок до суспільного щастя», який передбачає усвідомлення себе українцем.