Про це він розповів у своєму блозі.

«Концепція «25 сходинок» пропагує увібрати в себе всю історію нашої землі, а значить, і культуру всіх етносів, які тут колись перебували без етнічної ксенофобії, що надзвичайно важливо. Ідея «25 сходинок» така – усе, що було в Україні – це наша історія», - пояснює Олесь Доній.

Як розповідає експерт, він усвідомив себе українцем у середніх класах школи і з того часу почалися його особисті сходинки до подальшої боротьби за незалежність України. На його думку, термін політична нація трохи дивний, оскільки сам термін «нація» і виник у політичній сфері на означення всіх громадян держави, а не лише окремого етносу, навіть якщо цей етнос дав назву цій державі.

Отже, констатує ідеолог, концепція «25 сходинок до суспільного щастя» нас вчить не лише усвідомити себе українцем, а й визнати право бути українцем усім іншим.

«Українці можуть бути різними і мають право бути різними, та ми всі українці. Усвідом себе українцем!», - заявляє Олесь Доній.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Компаніченко заявив, що толерантність – мабуть, одна з основ української культури.

Також Знай.ua писав про те, що Качура повідомив, кому мають довіряти українці під час війни.