Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Я дуже радію, коли люди різних конфесій і різних віросповідань можуть молитися разом і творити добрі діла разом», - зазначає Тарас Компаніченко.

Як не парадоксально, підкреслює він, такі речі особливо яскраво виявляються під час війни. Зокрема, бандурист розповідає про спільну молитву в Бучі з митрополитом Епіфанієм, де були представники різних конфесій і віросповідань: греко-католицькі, римо-католицькі священники, пастор-євангеліст із бучанської самооборони, муфтій, мормон, адвентист сьомого дня – всі молилися разом.

На думку гостя програми, це дух свободи і унікальна українська толерантність, яку багато хто критикує, але завдяки якій багато кому комфортно жити в цій державі.

«Толерантність – мабуть, одна з основ української культури. Не всеїдність, а толерантність - це прийняття того, що хтось інший, і повага, і любов», - стверджує Тарас Компаніченко.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Себастьянович пояснив, про що перш за все має потурбуватися влада в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Табах розповів, чому варто навчитися українській армії, щоб перемогти рф.