Про це він розповів у своєму блозі.

Коментуючи інформацію про навчальну місію ЄС в Україні, експерт зазначає, що це, на його думку, стосуватиметься не лише управління технікою, а й управління порядком бою, маневрування у різних ситуаціях. Військовий підкреслює, що таке навчання займає більше часу, ніж навчити, які кнопки натискати і коли.

«Як кажуть, більше пітнієш під час навчань, ніж проливаєш крові у бою. Тому вчення – це, звісно, ​​добре, і треба вчитися на сучасному іноземному обладнанні», – констатує Гаррі Табах.

Тому, стверджує він, дуже важливо, щоб українські піхотинці, молодші офіцери та сержанти навчалися веденню бою та переймали цей досвід у воюючих армій, зокрема, у британської та американської. До того ж, зазначає експерт, українські війська дуже швидко цьому навчаються, вони починають вимотувати армію Росії і заганяти її в паніку.

Проте, пояснює військовий, з кінця Другої світової війни Європа роззброювалася, зараз у неї мало сучасної зброї, яку можна передати Україні, а у США – багато і вона у доброму стані.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

«Навіть якщо це HIMARS, яким 30 років, і вони зараз стоять законсервовані на складах, це все одно дуже хороша зброя, вона все одно сучасна порівняно з радянською зброєю. І вам не обов'язково мати останні моделі літаків, реактивної артилерії, танків. Наша 30-40 і навіть 50-річна законсервована зброя практично нова і вона також діє дуже добре», - розповідає Гаррі Табах.

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв заявив, що шойгу відійшов на другий план в управлінні армією росії.

Також Знай.ua писав про те, що Себастьянович пояснив, чи українська економіка витримає затяжну війну.