Про це він розповів на каналі Знай 24 у програмі «Что дальше?» із Вікторією Панченко.

«Політики не беруть управління військами від хорошого життя, давайте згадаємо ті ж кризи Другої світової війни, коли Черчіль, Сталін чи Гітлер особисто втручалися у проведення тієї чи іншої операції, тому що вважали, що військові не дають достатнього результату та не розуміють політичну доцільність тих чи інших процесів», - зазначив Руслан Бізяєв.

За словами експерта, те саме можна зараз помітити і в росії: путін фактично взяв на собі роль і президента і міністра оборони, тому що шойгу його розчарував, а якщо бути точніше, то загалом російська армія.

«Після початку «другої фази наступу» війна не перейшла з позиційної стадії в як мінімум маневрену: йде продавлювання, видавлювання та позиційні бої – я не думаю, що це той результат, на який розраховували в росії», - наголосив Руслан Бізяєв.

Як зазначив політолог, генерали, які не задовольнили політичні бажання правителя країни, як мінімум девальвуються у своїй значущості, а як максимум йдуть у відставку. На думку політолога, шойгу явно відійшов на другий план, адже не виконав поставлені путіним завдання.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гаррі Табах розповів, як змінилася українська військова школа.

Також Знай.ua повідомляв, що політолог Петро Кульпа розповів, чому багато підприємців в Україні воліють працювати в тіні.