Про це він розповів на каналі Знай 24 у програмі «Что дальше?» із Вікторією Панченко.

«Ті речі, які потрібно було робити до повномасштабної війни, зараз ще більше загострилися, але з іншого боку постійно збільшується західна допомога, тому якось виходить зводити кінці з кінцями в плані бюджету», - зазначив Павло Себастьянович.

За словами експерта, в Україні і раніше діяла слабоефективна економічна система, тому з початку повномасштабного наступу російської федерації економіка Україна продовжує функціонувати за рахунок фінансової допомоги Західних партнерів.

«У нас 80% усіх податків сплачує приблизно 1% компаній, а у нас лише 230 тисяч компаній, які платять ПДВ», - підкреслив Павло Себастьянович.

Як зазначив політолог, близько двох тисяч компаній в Україні забезпечують 80% усіх потрібних податкових зборів, тому якщо ця кількість компаній продовжить функціонувати, то з економікою все буде відносно нормально, враховуючи ще західну підтримку.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Олег Попенко розповів про ситуацію із житловим фондом.

Також Знай.ua повідомляв, що міжнародний алжирський експерт Аурагх Рамдан заявив, що Ердоган намагається адаптуватися під новий світовий порядок.