Про це він розповів у програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості».

«Ердоган хоче вписуватися в новий світовий порядок, що вже будується: старий світовий порядок розпадається у нас на очах і українська криза – це механізм, який запускатиме процес розпаду», - зазначив Аурагх Рамдан.

На думку експерта, те, що зараз відбуваються процеси розбудови світової безпекової архітектури, а також процеси деформації, можна зрозуміти, просто порівнявши нинішню ситуацію з двома світовими війнами, отже, концепція результату нинішніх світових подій буде схожа.

«Розпадаються не лише геополітичні інститути, а навіть речі на ціннісному рівні. Майбутні війни та конфлікти не матимуть характеру, пов'язаного з розділом ринків чи захоплення територій, а буде ціннісним характером у сенсі способу життя та філософського підходу», - підкреслив Аурагх Рамдан.

За словами експерта, головна мета Ердогана - адаптуватися під можливий новий світовий порядок, який на даний момент вже на всю силу почав свій процес формування. Як він зазначив, Ердоган зрозумів, що у першорядній важливості на Близькому Сході буде саме питання ідеології та релігії.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Павло Себастьянович повідомив, чому в Україні не відбулося стрімке зростання економіки.

Також Знай.ua повідомляв, що Олег Попенко розповів, чи можна пройти опалювальний сезон без електроенергії у будинках.