Про це він розповів у своєму блозі.

«Люди повинні зрозуміти, що немає іншого джерела тепла, окрім електроенергії», - заявляє Олег Попенко.

За його словами, якщо в будинку не буде електроенергії, то варто звернутися до ЖЕКу, управляючої компанії, ОСББ, якщо на ці процеси можна якось вплинути. Якщо ж ні, констатує експерт, то єдиний варіант – це приватний будинок, де є твердопаливний котел, запас дров на 20-30 кубів, генератор на 5-7 кВт із запасом палива на 50-100 літрів. У цьому разі, каже він, перезимувати можна, а ті поради, які роздають деякі органи місцевого самоврядування щодо встановлення котлів-буржуйок у підвалах він вважає недоцільними.

«У цьому разі люди повинні розуміти, якщо не працює електроенергія, значить, в будинку не буде води, в будинку не буде працювати каналізація. Ні води, ні опалення. Ці будинки будуть нежиттєдіяльні», - пояснює Олег Попенко.

А відтак, констатує він, сидіти в підвалі і чекати не зрозуміло чого – ідея погана. На думку експерта, грітися у підвалі можна хіба що пів дня, чекаючи, поки подадуть тепло, але загалом потрібно думати наперед і єдиний вихід – це приватний сектор.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Решмеділова заявила, що Норвегія збільшить видобуток газу задля забезпечення Європи.

Також Знай.ua писав про те, що Котенкова пояснила, чому після війни тарифи на комуналку в Україні збільшаться у кілька разів.