Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Це свідчить про те, що всі наші інтелектуали лишають росії можливість існувати. Бо оці всі гарантії для України – це не гарантії для України, для країни-переможця. Це гарантії існування країни-агресора. Оці всі умови не про безпеку України, вони для заморожування конфлікту і для того, щоб дати росії в чергове накопичити сили для знищення України», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами політичного аналітика, усі гарантії безпеки, які висувають міжнародні партнери, абсолютно нелогічні, адже країна-переможець не повинна потребувати гарантій недоторканності для себе, гарантій, що якісь великі країни вступляться за неї. Наприклад, як наголосив Олександр Новохатський, США, коли виграли Другу світову війну, не вимагали від світу жодних гарантій безпеки.

«Як вони це артикулюють? Чому вони лишають росії шанс на виживання?» - заявив Олександр Новохатський.

Політичний аналітик додав, що будь-які гарантії безпеки для України свідчать про те, що світ дає росії можливість потім, пізніше знову завдати удару, повторно розпочати війну. Такі гарантії тільки заморожують конфлікт, однак не вирішують його.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Володимир Зеленський високо оцінив роботу СБУ: «В окупантів не буде жодної опори на українській землі».

Також Знай.ua повідомляв, що Геннадій Друзенко пояснив, чому потрібно вгамовувати власну агресію.