Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Потрібно, щоб у Генасамблеї зрозуміли, хто це є. Це терористи, їх уже давно потрібно визнавати терористами, про що я говорю щоразу на телебаченні, і звідти їх виключити. Їм не місце бути там, де знаходяться цивілізовані люди», - заявляє Георгій Біркадзе.

Як він пояснює, сьогоднішні економічні проблеми Європи створила саме росія, рівень інфляції у найрозвиненіших країнах зростає. Зокрема, зазначає експерт, Україна могла би продавати Європі ту електроенергію, яку виробляли 6 атомних блоків Запорізької АЕС, у нас і електрика набагато дешевша. Проте, констатує він, росія і тут робить все можливе, щоб ми не могли нічого зробити, не кажучи вже про газ, вугілля, нафту та інше.

«Європу сьогодні лихоманить. Ми з вами розуміємо, чому. Тому що сьогодні країна терористів зробила все можливе для того, щоб була енергетична криза», - наголошує Георгій Біркадзе.

За словами експерта, він дуже сподівається, що світ уже зрозумів, що росія – це країна-терорист.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, як російська пропаганда пояснює всі поразки їхніх військ на фронті.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чи вдалося путіну перетягнути Китай на свій бік у війні проти України.